Termeni si conditii

Proprietarul site-ului ModaUrbana este Sc Inovativart Srl, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/1576/2009, CUI RO26058642, capital social 400 lei.

ModaUrbana ofera utilizatorului acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, contrare intereselor sitului ModaUrbana, fara acordul scris al Companiei Inovativart.

Accesarea, vizitarea si plasarea de comenzi pe magazinul nostru implica din partea dumneavoastra acceptarea neconditionata a urmatorilor termeni si conditii.

Produsele comercializate prin intermediul ModaUrbana.ro sunt noi si insotite de factura fiscala (si / sau bon fiscal)  si conditiile de returnare.

CONDITII DE RETUR

Clientul are dreptul de a returna orice produs achizitionat din magazinul nostru in termen de 10 zile de la receptia acestuia. Clientul poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, taxele de expediere sunt excluse. Clientul este cel care suporta plata transportului produselor returnate. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur, direct in contul bancar al clientului.

Sunt acceptate pentru retur doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie. Inainte de a trimite produsul retur, clientul trebuie sa instiinteze in scris Sc Inovativart si sa solicite confirmarea firmei. Nu se admit la retur produse care au fost testate, nu au etichetele intacte, prezinta urme de purtare, s-a facut abuz de ele, sau care nu mai pot fi vandute ulterior de catre magazinul nostru.

Inainte de a returna un produs, va rugam sa ne contactati pe email la contact@modaurbana.ro sau la telefonul afisat pe site. Se accepta doar retururile trimise prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, taxele de transport fiind platite de dvs. Retururile trebuie trimise fara ramburs, contravaloarea banilor urmand a se livra in contul dvs. bancar in termen de 30 zile de la retur. Va rugam sa ambalati cu grija retururile pentru a ajunge la noi in stare intacta, in caz contrar urmand a ne refuza dreptul de a va rambursa contravaloarea produselor. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii. 

Pentru orice alte detalii sau neclaritati privind returnarea produselor, va rugam sa ne contactati pe email la contact@modaurbana.ro sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

S.C. INOVATIVART S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 26694. Informatiile furnizate catre Companie sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare. Compania nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la contact@modaurbana.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Compania garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Companie pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Companie.

ALTE PREVEDERI

Prezentul contract este supus legii romane. Litigiile nascute din interpretarea si executarea acestui contract se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se ajunge la un acord pe aceasta cale se va apela la instantele judecatoresti competente. 

Compania isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau care au in istoricul comenzilor livrari neridicate.

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate . Compania isi rezerva dreptul sa modifice produsele fara o notificare prealabila.

Compania mentioneaza ca in cazul in care, din greseala, pretul unui produs este listat si anuntat ca fiind zero, site-ul ModaUrbana.ro nu este obligat sa ofere acel produs spre vanzare la acest pret, considerandu-se a fi o eroare tehnica.

Clientul va fi informat daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate aduce la comanda, precum si cat timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.