CUM COMAND

  1. După ce v-ati hotarat asupra produsului, adaugati-l in cos unde va asteapta pana la finalizarea comenzii.
  2. Dupa ce ati ales produsele dorite, apasati "Mergi la casa" pentru a verifica continutul cosului de cumparaturi si pentru a finaliza comanda. Aici puteti modifica cantitatea fiecarui produs sau le puteti sterge.
  3. In cazul in care aveti deja cont pe site, puteti sa va logati si sa finalizati comanda. Daca nu, aveti optiunea de a completa direct datele de livrare. Dupa ce ati terminat completarea datelor dvs. de livrare, se apasa pe butonul "SALVARE" pentru a finaliza introducerea datelor.
  4. Se alege modalitatea de transport dorita. Mai multe detalii puteti vedea mai jos la Modalitati de livrare. 
  5. Dupa ce bifati "Sunt de acord cu termenii serviciului" va trebui sa alegeti metoda de plata dorita. Puteti alege sa platiti prin transfer bancar sau Ramburs (direct la curier) la livrare. 
  6. Confirmati comanda si veti primi un mail automat de confirmare in care veti gasi sumarul comenzii dvs.
  7. Un reprezentant vă va contacta pentru confirmarea comenzii si pentru detaliile legate de produsele cumparate.

In cazul in care nu doriti sa va inregistrati, puteti comanda direct din formularul de contact mentionand numarul dvs de telefon si articolul care va intereseaza.

MODALITATI DE LIVRARE

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 190 lei.

Produsele sunt livrate in termen de 24 de ore.

Posta Romana

Tariful standard este de 15 lei, cu livrare in aprox. 3 zile lucratoare. In cutia postala veti primi un aviz emis de Oficiul Postal de care apartineti. Va recomandam sa aveti la dvs. acest aviz in momentul in care mergeti la posta sa ridicati coletul. Livrarea se face prin sistem ramburs. Pentru Posta Romana este necesar ca adresa furnizata pentru livrare sa coincida cu adresa din buletin (la Curier rapid aceasta regula nu se aplica: nu este necesar ca adresa furnizata sa coincida cu cea din buletin, coletul putand fi livrat oriunde, inclusiv la serviciu ). 

In cazul in care nu primiti acest aviz in termen de 3 zile de la expedierea coletului, va rugam sa mergeti la Posta si sa va interesati de situatia pachetului. Deasemenea, ne puteti contacta la numerele de telefon afisate pe site sau direct din formularul de contact.

Curier Rapid

Tariful standard este de 18 lei, cu livrare intr-o zi lucratoare. Coletele sunt trimise cu Fancourier. Inainte de a vi se livra comanda, veti fi contactat de un reprezentant al firmei noastre care va anunta trimiterea coletului.

Livrarea produselor cumparate se poate face prin curierul rapid doar daca localitatea din adresa de livrare mentionata se regaseste in lista localitatilor incluse in reteaua FanCourier . Lista o puteti accesa aici: Acoperire Fancourier.

Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta telefon 075.33.26.390 sau pe email la contact@modaurbana.ro.

CONDITII DE RETUR

Clientul are dreptul de a returna orice produs achizitionat din magazinul nostru in termen de 10 zile de la receptia acestuia. Clientul poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. In ambele cazuri, valoarea in bani returnata sau produsul inlocuit se refera strict la costul produselor, taxele de expediere sunt excluse. Clientul este cel care suporta plata transportului produselor returnate. Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de 30 de zile de la retur, direct in contul bancar al clientului.

Sunt acceptate pentru retur doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie. Inainte de a trimite produsul retur, clientul trebuie sa instiinteze in scris Sc Inovativart si sa solicite confirmarea firmei. Nu se admit la retur produse care au fost testate, nu au etichetele intacte, prezinta urme de purtare, s-a facut abuz de ele, sau care nu mai pot fi vandute ulterior de catre magazinul nostru.

Inainte de a returna un produs, va rugam sa ne contactati pe email la contact@modaurbana.ro sau la telefonul afisat pe site. Se accepta doar retururile trimise prin intermediul firmei de curierat Fan Courier, taxele de transport fiind platite de dvs. Retururile trebuie trimise fara ramburs, contravaloarea banilor urmand a se livra in contul dvs. bancar in termen de 30 zile de la retur. Va rugam sa ambalati cu grija retururile pentru a ajunge la noi in stare intacta, in caz contrar urmand a ne refuza dreptul de a va rambursa contravaloarea produselor. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii. 

Pentru orice alte detalii sau neclaritati privind returnarea produselor, va rugam sa ne contactati pe email la contact@modaurbana.ro sau la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact.